• frontpage slideshow 20201 ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  ΣΤO ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 • frontpage slideshow 2020


  12   και   13/11  ---------- 2022
 • alt=

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ

CRETA ELECTRONIX 2022

Security - TV Systems & Hotel Technology Show

1η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤO ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η 1η έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης στην Κρήτη είναι γεγονός! Σε συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων ATHENS ELECTRONIX και SALONICA ELECTRONIX, σας παρουσιάζουμε την CRETA ELECTRONIX που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται τεχνική / τεχνολογική έκθεση στη Κρήτη, κάτι που θα επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση των επαγγελματιών του χώρου, αλλά και των φίλων της τεχνολογίας από τους 4 νομούς της μεγαλονήσου.

Σημαντικό για εμάς είναι οι διοργανώσεις μας να αναδεικνύουν τη δυναμική του κλάδου μας, με σκοπό τη μέγιστη προβολή του σε κάθε τομέα της ελληνικής αγοράς.

Η διοργανώτρια εταιρεία Libra Press

Η Libra Press είναι μια καταξιωμένη εκδοτική εταιρεία, με 15ετή παρουσία στην κλαδική αγορά, που διαθέτει τα μηνιαία κλαδικά περιοδικά τεχνολογίας, Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, NoW (Net Over World) και TECHmail, τα οποία απευθύνονται σε εξειδικευμένους παραλήπτες στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Η Libra Press από το 2016 δραστηριοποιείται και στον χώρο διοργάνωσης κλαδικών εκθέσεων και συνεδρίων. Κάθε χρόνο διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις «ATHENS ELECTRONIX» στην Αθήνα και τα συνέδρια «SALONICA ELECTRONIX» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων, ενώ φέτος για πρώτη φορά διοργανώνει και την CRETA ELECTRONIX. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια. Στις εκθέσεις - συνέδρια συμμετέχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου, με τα προϊόντα τελευταίας κυκλοφορίας που διαθέτουν να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία.

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Ταυτόχρονα, διαθέτει υψηλά standards ασφάλειας και καθαριότητας, εύκολη πρόσβαση και άπλετο χώρο στάθμευσης για όλους.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης είναι o πιο σύγχρονος χώρος εκδηλώσεων που υπάρχει στην Κρήτη και έχει κατασκευαστεί εξαρχής για να φιλοξενήσει τις ανάγκες συνεδρίων και εκθέσεων. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, διαδραματίστηκαν εκεί.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης βρίσκεται στην περιοχή Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης.

Εκθέτες

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

 

Επισκέπτες

Επισκέπτες της έκθεσης συνεδρίου θα είναι οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικές Εταιρείες, System Integrators και Ιδιοκτήτες και Τεχνικοί Ξενοδοχείων θα είναι επίσης ανάμεσα στους βασικούς επισκέπτες της έκθεσης. Γενικά, επισκέπτες θα είναι όλοι όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν είτε τις υπηρεσίες που παρέχουν, είτε τον εξοπλισμό τους.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο - Προεγγραφή

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.creta-electronix.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

xorigoi 2

Creta Electronix 2022

1η έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης
στην Κρήτη. Σε συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων ATHENS ELECTRONIX και SALONICA ELECTRONIX,
σας παρουσιάζουμε την CRETA ELECTRONIX που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

ΔΕΚΚ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ
Διεύθυνση: Γούρνες 715 00


Τηλέφωνο: 281 076 3301
www.iec-crete.gr

 

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη

T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
e-mail info@digitaltvinfo.gr
 
website