• frontpage slideshow 20201 ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  ΣΤO ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 • frontpage slideshow 2020


  12   και   13/11  ---------- 2022
 • alt=

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  ΚΡΗΤΗΣ

Γνωριμία με τους εκθέτες της CRETA ELECTRONIX 2022

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

 

Παρουσίαση των εκθετών της CRETA ELECTRONIX 2022. Ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εν λόγω εταιρίες πριν την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο.


Mistral Antenna Systems

mistral logo

H Mistral Antenna Systems ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.

Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, επεκτείνει επιτυχώς τη γκάμα των προϊόντων της σε ενισχυτές ΤV, μίκτες, διακλαδωτήρες, RF modulators, φίλτρα και σε άλλα ηλεκτρονικά παρελκόμενα που σχετίζονται με την τηλεορασική λήψη.

Στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας μια εποικοδομητική σχέση με τους συνεργάτες της. Δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Κάθε χρόνο το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σχεδιάζει και βελτιώνει τα προϊόντα, προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της μέσω της βελτίωσης της ποιότητας.


PartnerΝET

 partnernet logo

Η PartnerΝET έχει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία δέκα χρόνια και ειδικεύεται στην υψηλή τεχνολογία με πολυετή εμπειρία στην παροχή λογισμικού ασφαλείας, ασύρματα δίκτυα και λύσεις τηλεπικοινωνίας. Η δύναμη της PartnerΝET βρίσκεται στις καινοτόμες ιδέες της και την πολυετή εμπειρία της στην αγορά τεχνολογίας.

Η εταιρεία έχει βραβευθεί με κορυφαίες πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας παγκοσμίως. Εκπροσωπεί μια σειρά καινοτόμων προϊόντων από ισχυρούς κατασκευές όπως: Ruijie-Reyee, Grandstream, Alcatel, Htek, BeroNet, Patton, Allo, BroXnet, Seqrite, Storagevault, Char, παρέχοντάς σας ισχυρά εργαλεία για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματική και πιο αποδοτική.


Sigma Security

sigma logo

Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Έχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συμπεριλαμβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί), κ.λπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωµένες εταιρείες της Παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας, κ.λπ.

Στόχος της Sigma Security είναι να προσφέρει, µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τοµέα της ασφάλειας, δίνοντας πάντα έµφαση στις ανάγκες των πελατών της. Για τον σκοπό αυτό, έχει δώσει βάση στην οργάνωση, στο άρτια εκπαιδευµένο και εξειδικευµένο προσωπικό και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισµό. Μερικές από τις κυριότερες συνεργασίες τις Sigma Security με οίκους του εξωτερικού είναι οι: INIM Electronics, TVT, ANVIZ, κ.λπ.


ΦΙΩΤΑΚΗΣ

 FIOTAKIS LOGO

Η εταιρία Φιωτάκης, στα Χανιά, δραστηριοποιείται στον τομέα πωλήσεων και εγκαταστάσεων συστημάτων τεχνολογίας (κεραίες, δίκτυα υπολογιστών, συστημάτων ασφαλείας κα) για σχεδόν 40 χρόνια. 

Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στις λύσεις που προτείνουμε και η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, ενώ η εμπειρία μας σε εγκαταστάσεις και λύσεις (οικιακές και επαγγελματικές) εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων μας. 

Είμαστε κατασκευαστές κεραιών επίγειας λήψης, που απευθύνονται και για λήψη σήματος σε δύσκολες περιοχές. Επίσης είμαστε εισαγωγείς της εταιρίας IKUSI καθώς και άλλων εταιριών. Όλα αυτά τα χρόνια, παρέχουμε υποστήριξη και τεχνογνωσία στους επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε. 

Με την τεχνολογία να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, εξελισσόμαστε με καινοτόμες λύσεις στα συστήματα IPTV, που είναι το μέλλον διανομής του τηλεοπτικού σήματος.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και υλικά υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες μας και να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις λύσεις που προτείνουμε.


IDComs

idcoms logo

Η IDComs παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη σωστή λειτουργία των τηλεοράσεων σε όλο το ξενοδοχείο: τη δικτύωση Ethernet, το WiFi, τη διασύνδεση με το PMS του ξενοδοχείου, την ψηφιακή σήμανση (Digital Signage), τη διαφημιστική προβολή της επιχείρησης στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, In-Room υπηρεσίες Digital Concierge, την εύκολη πρόσβαση των πελατών μέσω της τηλεόρασης στο διαδίκτυο, τα social media, YouTube, ειδήσεις, καιρό, πληροφορίες της περιοχής, ηλεκτρονικό Hotel Directory, view bill, express checkout, πωλήσεις σε SPA, room service, virtual hotel shops, μουσική, παιχνίδια, VoD, εύκολη διασύνδεση των iPads, tablets & smartphones των πελατών με τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει σήμερα η ψηφιακή τηλεόραση στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Η IDComs σήμερα εξακολουθεί να ανοίγει νέους δρόμους και να εξερευνά τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στον τομέα, στηρίζοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τεχνικό κόσμο.

Οι εταιρείες αιχμής που με την πάροδο του χρόνου έχουν προστεθεί στο οπλοστάσιο της IDComs, λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους, προσφέροντας αυτό που λέει και ο τίτλος της: Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας.


KEEPER Hellas

keeper logo

Η KEEPER Hellas, η μητρική εταιρεία του ομίλου KEEPER Group, αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο σημαντικών κατασκευαστικών οίκων Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας του εξωτερικού, προερχόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και την Ασία.

Η KEEPER Hellas, δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας χώρων από το 1998. Η ενασχόληση της επιχείρησης αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο άρχισε το 2003, ύστερα από την κατασκευή και διάθεση, αποκλειστικά στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, της εσωτερικής μαγνητικής επαφής NOVA. Ύστερα από την επιτυχημένη προώθηση των επαφών, η εταιρεία διεύρυνε την ενασχόλησή της με το χονδρικό εμπόριο, εισάγοντας προϊόντα Η.Σ.Α από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

Η KEEPER Hellas, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου. Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm. Επίσης, η επίσημη αντιπροσώπευση της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης.

Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Ευρωπαϊκό Οίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, με τον οποίο σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security. Στο portfolio της KEEPER Hellas, ανήκουν επίσης και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων Οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν, αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στον σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντώνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αμερικάνικος οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision.


ARK Security Marketplace – www.arktech.gr

ark logo

Το ARK Security Marketplace είναι 100% εστιασμένο, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Θέλοντας να δώσει μία νέα προοπτική με στοχευμένες υπηρεσίες και ένα “One Stop” σημείο συνάντησης για τη χονδρική, η εταιρία δημιουργεί το b2b portal www.arktech.gr. Στο νέο b2b site μπορούν να εγγραφούν μόνο επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία Brands της αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές προσφορές, προσωπικό σύμβουλο που θα δίνει λύσεις και θα συμμετέχει σε μελέτες, Live επικοινωνία και άλλα πολλά. Κάθε μέλος της ARK, είναι μέλος ενός μεγάλου Security Marketplace για επαγγελματίες της ασφάλειας, που πέρα από την πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα με καταπληκτικές τιμές, έχει μοναδικά προνόμια! Κάθε μήνα τα μέλη του νέου marketplace επωφελούνται από νέες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή τεχνικής φύσεως, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι πάντα εκεί για να δώσει άμεσα τη καλύτερη λύση. Στην ARK θα συναντήσετε προϊοντικές λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως τη Hikvision, την AJAX, την ALEPH, την SATEL, την SUPREMA, την URFOG, την Honeywell, και πολλά ακόμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.


G.I. SECURITY

gi logo

Η G.I. SECURITY ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πως ξεκίνησαν όλα. Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας» τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή οπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά, συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO, κ.ά.


PGM

pgm logo

Η PGM είναι μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρία, με διάθεση και όρεξη για κάτι καινούργιο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η χονδρική πώληση, διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης, rack και εξειδικευμένους αυτοματισμούς.

Η εταιρεία PGM εδρεύει στην Αθήνα, τα στελέχη της είναι άτομα με εμπειρία πολλών ετών στον κλάδο και τεχνογνωσία στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Απευθύνεται σε εταιρίες και τεχνικούς που απαιτούν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money). Συνεργάζεται με εταιρίες του εξωτερικού όπως η Texecom, η TVT, η Hikvision, η INIM Electronics, κ.λπ. Ελάτε να μας γνωρίσετε και το ταξίδι στο μέλλον ξεκινά!


RAKSON A.E.

rakson logo

Η RAKSON A.E. δημιουργήθηκε το 2000, από τον Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988,  και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους. Καλύπτει τους πελάτες της σε Θυροτηλεόραση, Θυροτηλέφωνα, Συστήματα Συναγερμού, Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης, Προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, Οπτική ίνα για πάρκα κα, Συστήματα κραδασμού & πίεσης, Αναγνώριση προσώπου-πινακίδας, Έλεγχος εθνικών οδών, χώρων στάθμευσης, Πυρανίχνευση, Συστήματα Εκκένωσης χώρων & Συνεδρίων, Access Control, Χρόνο-παρουσίαση, Καλώδια & μπαταρίες, Αυτοματισμούς θυρών & ρολών, Αυτοματισμούς Ξενοδοχείων, Νοσοκομείων, Συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, Φακούς & φωτιστικά εργασίας, Ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, Περιστροφικές πύλες, Συστήματα ακτινών Χ, Συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος και η φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες της. Είμαστε όχι μόνον οι προμηθευτές σας, αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι!

Η εταιρία συνεργάζεται με τις εταιρίες Golmar, iCatch, ELKRON, AVS Electronics, ELAN, ALEAN, BIGBAT, PASO, CASTEL, Bitronvideo και πολλές ακόμα.

Την εμπιστεύονται πάνω από 1.600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτησή σας. Παρέχει μοναδικά προνόμια όπως: 15 ώρες τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα, Ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, Δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, Επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης. Καλύπτει τους πελάτες μας με την πληρέστερη ποικιλία ποιοτικών υλικών, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη στα συστήματα ασφαλείας εξασφαλίζοντάς την τεχνογνωσία, την υποδομή και την υποστήριξη κάποιου που ξέρει, θέλει και μπορεί.


 

 

 

 

 floor plan

 

 

 

 

 

 

 


ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ A.E.Β.Ε.

psifiakh

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ A.E.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων. Τα είδη που διακινεί είναι:

 • Δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες για τηλεοράσεις.
 • Υλικά και παρελκόμενα για δορυφορική και επίγεια τηλεοπτική λήψη (οικιακή και επαγγελματική).
 • Κεραίες και κάτοπτρα για επίγεια ή δορυφορική λήψη.
 • Συνδρομητικές κάρτες για δορυφορικούς δέκτες.
 • Τηλεοράσεις, οικιακές και επαγγελματικές (ξενοδοχεία)
 • Tablets και σύγχρονες ψηφιακές μικροσυσκευές
 • Κάμερες και καταγραφικά.
 • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
 • Προϊόντα φωτισμού  LED.

Πρόσφατα η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εισήγαγε το ΜΑΓΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ένα αυτοκόλλητο φιλμ που επικολλάται σε υπάρχοντα τζάμια, τα οποία μετά από αυτό μπορούν να γίνονται διαφανή ή αδιαφανή με τηλεχειρισμό.

Επίσης την ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ – ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο Digital Star-100 για απομεμακρυσμένη παροχή πρόσβασης σε κατοικίες που βρίσκονται μακριά, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία μέσω Internet ή κινητής τηλεφωνίας ή άλλου μέσου! Τα προϊόντα διακινούνται μέσα από ευρύ δίκτυο 1600 περίπου συνεργατών και καταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας είναι ο κος Άκης Καραϊωσηφίδης.


ADESCO

adesco logo

Στόχος της ADESCO είναι να διατηρήσει την πρωτοπορία ως εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών IoT/M2M στον τομέα της ασφάλειας, να αναπτύξει τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς του M2M/IoT και σύντομα να αποκτήσει ηγετική θέση σε όλο το φάσμα υπηρεσιών M2M/IoT στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για να δημιουργεί καινούργιους ευχαριστημένους πελάτες και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων πελατών της για πάντα. Όραμα της είναι η παροχή ποιότητας και ασφάλειας στις υπηρεσίες της οι οποίες θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Εμπιστοσύνη, εμπειρία και τεχνογνωσία είναι οι στρατηγικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται η εταιρεία για να επιτυγχάνει συνεχή ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την καινοτομία. Η εταιρία ενσωματώνει ακεραιότητα, τιμιότητα και εταιρική ηθική σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.


Lemco 

lemco logo

Η Lemco έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς της, αλλά και το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική, αλλά και την Παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

• DTV RF διαμορφωτές.

• Επαγγελματικά Ηeadends.

• Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κ.λπ.

• Πολυδιακόπτες.

• Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU, κ.ά.).

• IPTV middleware.

• HDMI προϊόντα.

• Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.).

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Lemco, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες της Ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.


Φαϊτάκης 

faitakis logo

Η επιχείρηση Φαϊτάκης ιδρύθηκε το 1996, με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, εγκατάστασης και προμήθειας όλων των ηλεκτρονικών εξοπλισμών μιας ξενοδοχειακής μονάδας (τηλεφωνικά κέντρα, δορυφορικά συστήματα, πυρασφάλεια, ασύρματο – ενσύρματο Internet, energy saving, access control, bms, θέατρα κ.λπ.).

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα για παροχή γρήγορου Internet με το όνομα «Spider». Με τους εξειδικευμένους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, καθιστά την εφαρμογή ιδανική και ευέλικτη για κάθε ξενοδοχείο, καφέ, δήμο και γενικά για κάθε εφαρμογή puplic internet access.

Οι πελάτες της επιχείρησης είναι Ξενοδοχειακές μονάδες, Δημόσιοι Οργανισμοί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Δήμοι, Ιεροί Ναοί, ιδιώτες κ.ά. Μεταξύ των πελατών της είναι αρκετές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας.

Η Φαϊτάκης με τη συνέπεια, την τεχνογνωσία της, το Spider και τους οίκους που αντιπροσωπεύει μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία επιχείρηση συνεχούς ανάπτυξης και παροχής προϊόντων αιχμής.

Η εταιρεία προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όπως:

• Αυτοματισμούς ξενοδοχείων.

• Έξυπνα κτίρια.

• KNX.

• BMS.

• IoT.

• Τηλεφωνία.

• Τηλεοπτικά συστήματα.

• Πυρασφάλεια.

• Internet-Hot Spots.

• Δίκτυα Οπτικών ινών και χαλκού.

• Επαγγελματικό ήχο και φως.

• CCTV.

• Συνεδριακούς χώρους.


NSC Hellas A.E. 

nsc hellas

Η NSC Hellas A.E. ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Πρόκειται για το νέο branch του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH στην Ελλάδα.

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα Πυρανίχνευσης σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα – μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Bielefeld της Γερμανίας. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas A.E. είναι ένα από τα 9 διεθνή παραρτήματα της Γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 8 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Ρωσία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από τον φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης. Οι τελικοί πελάτες και οι εγκαταστάτες μπορούν να αισθάνονται πλέον την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει κάθε εγκατεστημένο σύστημα της NSC.

Επιπλέον η NSC Hellas A.E. διατηρεί ως αντικείμενό της τη διάθεση πιστοποιημένων κατά ΕΝ54 συστημάτων Μεγαφωνικής Αναγγελίας κινδύνου (PA/VA), καθώς και CCTV.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και aftersales – για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και τη φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas A.E. παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης, αλλά είναι χρήσιμα και για τους μηχανικούς πωλήσεων προκειμένου να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, τη συντήρηση του εξοπλισμού κ.ά.


SOLO Security Systems

solo logo

Η SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director Βασίλη Καραγιαννάκη την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και λαμβάνοντας υπόψιν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, οι όποιες καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη ασφαλείας. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το ισχυρό σημείο και το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας ήταν ανέκαθεν η άρτια οργάνωση όλων των βαθμίδων παροχής υπηρεσιών.

Στόχος της:

• Η ικανοποίηση του πελάτη και η ολοκληρωμένη κάλυψή του σε όλους τους βασικούς τομείς.

• Διαρκής ενημέρωση, εκπαίδευση για νέα προϊόντα – τεχνολογίες.

• Τεχνική υποστήριξη.

• After Sales Service.

• Προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

• Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές στον τελικό καταναλωτή – χρήστη.


akatos.net

akatos logo

Η akatos.net  ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και έχει καθιερωθεί στο χώρο της διανομής συστημάτων ασφαλείας. Δραστηροποιείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση στα πεδία του CCTV, ALARM, ACCESS, INTERCOM,
GPS FLEET MANAGEMENT, SMART HOME και άλλα συναφή. Η εμπειρία, η τεχνογνωσίά και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει τόσα χρόνια με τους πελάτες της είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Σκοπός της εταιρίας είναι παρέχει σε επαγγελματίες του κλάδου ολοκληρωμένες λύσεις με πιστοποιημένα προιόντα υψηλής τεχνολογίας. Καθόλη την πορεία της, η εταιρία έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με κατασκευαστές παγκόσμιας εμβέλειας. Ήδη απο το 2005 η Akatos είναι επίσημος διανομέας της Hikvsion σε Ελλάδα και Κύπρο. Άλλα μεγάλα brands τα οποία προμηθεύει στους πελάτες της είναι EZVIZ, INIM ELECRONICS, VANDERBILT, AJAX,ULTRACELL, ALEAN, ALEPH, TELTONIKA, SONOFF κ.λ.π.


DIGITAL INNOVATIONS B.V. και ENSAT TECHNOLOGIES 

DIGITAL INNOVATION logo

Οι εταιρείες DIGITAL INNOVATIONS B.V. και ENSAT TECHNOLOGIES δραστηριοποιούνται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ηλεκτρονικών και project management, υποστηρίζοντας από μια απλή δορυφορική εγκατάσταση έως τεχνολογίες, όπως WI-FI, FTTR, IPTV, Digital Signage, EOC, DOCSIS, αλλά κυρίως με έμφαση στα προϊόντα που αφορούν στην οπτική ίνα.

Διαθέτουν εξειδίκευση στη διαχείριση της οπτικής ίνας, software και hardware, έχοντας στο πελατολόγιό τους εταιρείες κολοσσούς, παγκόσμιας εμβέλειας και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Οι εταιρείες υλοποιούν πολύ εξειδικευμένα project σε όλη την Ευρώπη.


 Euroguard Security

euroguard logo

Η Euroguard Security έρχεται να δώσει την απάντηση σε κάθε ανάγκη των συνδρομητών της για μέγιστη ασφάλεια εξελίσσοντας το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Εικόνας που ήδη διαθέτει, σε ένα σύγχρονο και προηγμένο τεχνολογικά Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας. Η Euroguard, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών αποτελεί το πλέον σύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων που θέτει ως πρωταρχικό μέλημα τους εγκαταστάτες και τα Κέντρα Λήψης Σημάτων, εκμηδενίζοντας το λειτουργικό τους κόστος, καθώς όλες οι υποδομές τους μεταφέρονται στο κέντρο της Euroguard.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας θέτοντας ως βασικό σκοπό της την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Μέχρι και σήμερα, κατάφερε να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στις ανάγκες που γεννιούνται καθημερινά, πάντα, συμβαδίζοντας με τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη για να καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της.

Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία που έχει με τους χρόνιους πελάτες της, έγινε απόλυτα σαφές πως η αγορά απαιτεί ένα ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα ασφάλειας, που θα εξασφαλίζει στους συνεργάτες της και στους πελάτες των συνεργατών της, το αίσθημα της σιγουριάς και της βεβαιότητας των υψίστης ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών ασφάλειας, βεβαιότητα που θα είχαν και οι ίδιοι εάν βρίσκονταν στον χώρο της εποπτείας και δραστηριότητας του Κέντρου Επιχειρήσεων της EUROGUARD SECURITY.


FT Electronics

FT LOGO BIG

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές Ηλεκτρονικών ειδών & τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν, σε όλη την χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronics διανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικός της στόχος αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.


 PROMAX

promax logo

Η PROMAX είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου και μέτρησης, προϊόντων broadcast και εξοπλισμού διανομής σήματος τηλεόρασης. Οι σειρές των προϊόντων της περιλαμβάνουν όργανα μέτρησης για την τηλεόραση, την εκπομπή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi), αλλά και δίκτυα οπτικών ινών, αναλυτές FTTH και GPON. Περιλαμβάνονται επίσης και ειδικές διατάξεις-συσκευές προορισμένες για την τεχνολογική εκπαίδευση των φοιτητών σε σχολές και πανεπιστήμια.

Μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας είναι: IP streamers & IP converters (ASI, DVB-T), αλλά και υψηλής ποιότητας διαμορφωτές DVB-T.

Οι αναλυτές φάσματος και τα πεδιόμετρα της PROMAX για την ψηφιακή τηλεόραση – δορυφορική, επίγεια και καλωδιακή – θεωρούνται τα κορυφαία της αγοράς και παραδοσιακά ορίζουν τον πήχη για τον ανταγωνισμό. Μετά τις εξαιρετικές σειρές πεδιομέτρων MC-xxx, PROLINK, TV Explorer, παρουσιάστηκε πρόσφατα η σειρά HD Ranger που έφερε μία ακόμα επανάσταση στον τρόπο μετρήσεων για την τηλεόραση.

Για μισό αιώνα πλέον, η PROMAX έχει την πρωτοπορία στον σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων μετρήσεων. Η επιτυχία της έχει φτάσει πέρα από τη φαντασία των ιδρυτών της εταιρείας, αφού τα τελευταία 50 χρόνια τα προϊόντα της PROMAX έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου. Πέρα από τη δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων, η PROMAX έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη της αλλαγής των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, βοηθώντας την εξέλιξή τους σε νέα πρότυπα.

Έχει στηρίξει άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και καλύτερης αποδοτικότητας. Έχει τέλος βοηθήσει ουσιαστικά τα πανεπιστήμια να εξοικειώσουν τους φοιτητές τους με τις νέες τεχνολογίες. Την τελευταία εικοσαετία η PROMAX Hellas στηρίζει την παρουσία της PROMAX σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες.


 ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ

leon hellas

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κατοικίας. Στο πλούσιο πελατολόγιό της ανήκουν μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί του δημοσίου, αλλά και χιλιάδες ιδιώτες, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά για την προστασία της περιουσίας τους.

Με πολυετή εξειδίκευση στην προστασία και ασφάλεια, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα.

Η συνεργασία της εταιρείας με τους κορυφαίους προμηθευτές χρηματοκιβωτίων και η προσεκτική μελέτη των αναγκών κάθε πελάτη, επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει λύσεις κατάλληλες, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους. Για τον λόγο αυτόν, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει προϊόντα υψίστης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, ευέλικτα στις δυνατότητες που προσφέρουν, εύκολα στη χρήση και τη συντήρησή τους, με επιλογές αναβάθμισης.

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, από το 1982, προσφέρει στους πελάτες της, προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας, στο πιο υψηλό επίπεδο. Μετά από 40 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας της πρώτης γενιάς στο τιμόνι της εταιρείας, η δεύτερη γενιά ενισχύει με τη σειρά της την εταιρεία με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση και την εμπειρία των μεγαλύτερων.


BT TECHNOLOGIES

bt logo

Η Blue Technologies είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ericsson-LG Enterprise και της σειράς προϊόντων iPECS στην Ελλάδα. Η ομάδα μας έχει περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στην ICT αγορά. To 2014 ιδρύσαμε την Blue Technologies(Αρ. Γ.Ε.Μ.Η 130030401000), με στόχο την ισχυροποίηση μας στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας της Ελλάδας.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των προηγμένων συστημάτων ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται από την Ericsson-LG για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις και συστήματα που βασίζονται στο cloud telephony.

Η Blue Technologies μαζί με την Ericsson LG Enterprise προσπαθούν να κάνουν τις επιχειρήσεις να υπερέχουν μέσω παγκόσμιας κλάσης εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας. Δημιουργούμε μια κουλτούρα ομαδικής εργασίας για να μεταμορφώσουμε οργανισμούς όλων των μεγεθών. Έχουμε αυτό το όραμα γιατί ένας συνδεδεμένος κόσμος είναι ένας καλύτερος κόσμος.


 VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ

Vision mavridakis

Η Vision Μαυριδάκης δραστηριοποιείται στους τομείς των ξενοδοχειακών συστημάτων, των συστημάτων ασφαλείας, των τηλεπικοινωνιών, του αυτοματισμού γραφείου, του αυτοματισμού κτιρίων και των ηχητικών συστημάτων.
Ιδρύθηκε το 1991, με όραμα την ανάπτυξη, τις καινοτομίες και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αντικείμενό της είναι η μελέτη, η εισαγωγή, η προμήθεια, η εγκατάσταση και η άρτια τεχνική υποστήριξη συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.
Για την επίτευξη των στόχων της η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ επενδύει διαρκώς σε άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Τα στελέχη της μελετούν τις ανάγκες κάθε εφαρμογής, σχεδιάζουν, προτείνουν και υλοποιούν ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες υποστηρίζουν και μετά την υλοποίηση. Οι προτεινόμενες λύσεις είναι πλήρεις, εύχρηστες, αξιόπιστες και μακράς διάρκειας.


 

ELS | Security & Automation Solutions

electrosystems logo

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε (ELS | Security & Automation Solutions) ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης.

Ο σκοπός της ELS είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για τους επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας.

Η έως τώρα πορεία της εταιρείας Electrosystems (ELS), για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, καταδεικνύει μία εταιρεία με ισχυρές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση και δύναμη για συνέχιση του έργου τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας έχει την εμπειρία, την τεχνική γνώση και τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Όλα αυτά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, όντας χρόνια στον κλάδο.

Η εταιρία επενδύει συνεχώς στον άνθρωπο. Αυτή η επένδυση έχει να κάνει με δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας αποτελείται από τους εσωτερικούς συνεργάτες. Δίνουμε έμφαση στην συνεχή στελέχωση, εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού δημιουργώντας παράλληλα ένα δημιουργικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Ο δεύτερος άξονας αποτελείται από τους συνοδοιπόρους μας , φυσικά μιλάμε για τους συνεργάτες-πελάτες μας. Δίνοντας έμφαση, σε εξατομικευμένες εμπορικές και προϊοντικές λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας βάσει των αναγκών τους αλλά και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Στροφή στην τιμολογιακή στρατηγική με βαρύτητα στις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας. Παρέχοντας επιπλέον ειδικές τιμές μέσω του B2B website και ποσοτικές εκπτώσεις, διατηρώντας παράλληλα πάντα τις ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το καταρτισμένο τμήμα Πωλήσεων είναι στη διάθεση των συνεργατών, ώστε να δώσει τις βέλτιστες λύσεις αφουγκράζοντας τους παλμούς της αγοράς.

Η ομάδα της ELS βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συνεργάτες της , παρέχοντας συνεχώς hands on σεμινάρια στις εγκαταστάσεις μας, όσο και webinars για online παρακολούθηση. Επιπλέον ως επίσημος αντιπρόσωπος της AJAX και όντας η πρώτη εταιρία που έφερε την AJAX στην Ελλάδα το 2016, προσφέρουμε την καλύτερη υποστήριξη στους συνεργάτες μας. Εκτός των πολυάριθμων σεμιναρίων και event που διοργανώνουμε, οι συνεργάτες της ELS έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν επίσημα μέσω της ίδιας της Ajax και να γίνουν και οι ίδιοι πιστοποιημένοι Ajax Specialists.


SATSTORE

sat logo

Η εταιρεία ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα Ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-End προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης &Α στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της  κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα όσο και στην Κορέα.


 

SECURITY FORS

securityforce logo

Η SECURITY FO.R.S – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ Α.Ε. ξεκίνησε την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία στην Κρήτη το 1982. Έχοντας σαν έδρα το Ηράκλειο και καλύπτοντας όλη την Ελλάδα όσον αφορά την ασφάλεια των επιχειρήσεων – οικιών – προσώπων αυτής, εδραιώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στον χώρο, τόσο με την συνέπεια της όσο και με τις άψογες σχέσεις της με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και την νέα τεχνολογία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών ασφαλείας, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Η πορεία αυτή κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για πληρέστερη υποστήριξη των πελατών της, μέσω της εμπορίας – εγκατάστασης – και συντήρησης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως:

 • Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού.
 • Συστήματα περιμετρικής κάλυψης.
 • Συστήματα πυρανίχνευσης – κατάσβεσης.
 • Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως (CCTV).
 • Μεταφορά και μετάδοση εικόνας (Ασύρματα – Ενσύρματα – Μέσω δικτύων – Internet).
 • Συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας ψυγείων.
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης – χρονοπαρουσίας (Access Control).
 • Αντικλεπτικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων.
 • Θυροτηλεοράσεις κατοικιών & κτιριακών συγκροτημάτων.
 • Τηλεφωνικά κέντρα – Fax –Ασύρματα τηλέφωνα.

 


TECNOHELLAS

technohellas logo

Η TECNOHELLAS είναι μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφαλείας. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο Σταθμό Λήψεως και διαχείρισης Συμβάντων, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Η TECNOHELLAS είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάση ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ’ αρχής. Από την πρώτη στιγμή, ο Σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GSM/GPRS) ή γραμμής Internet (ADSL) μέσω των μισθωμένων γραμμών Οπτικής Ίνας και Ασύρματης Μικροκυμματικής Ζεύξης που διαθέτει η εταιρεία.

H TECNOHELLAS διαθέτει Εξοπλισμό & Τεχνολογία Αιχμής. Ειδικότερα διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης σημάτων & δέκτες επικοινωνίας με όλα τα πρωτόκολλα των Συστήματων Ασφαλείας της αγοράς, Λογισμικό Λήψης & Αναπαραγωγής Εικόνας CCTV, δέκτες Υποστήριξης των Τεχνολογιών RSC & RDV, γραμμές λήψης σημάτων PSTN, IP & GPRS, μισθωμένες οπτικές Ίνες και γραμμές  ασύρματης Μικροκυμματικής Ζεύξης, γραμμές GSM, ισχυρή γεννήτρια ηλεκτροδότησης και δυνατά διπλά UPS, IP τηλεφωνικό κέντρο με σύστημα αυτόματων κλήσεων και καταγραφή συνομιλιών, αντισεισμική κατασκευή κτιρίου εγκατάστασης του Σταθμού και ηλεκτρονικά Συστήματα Προστασίας των ίδιων της των εγκαταστάσεων από κακόβουλες ενέργειες (access control, CCTV, Alarm, Temperature Alarm & Protection, Security Doors, κ.λπ.). Αξίζει να τονισθεί ότι το λογισμικό λήψης σημάτων που χρησιμοποιείται διαθέτει λειτουργία Caller Identification, οπότε οι χειριστές έχουν τη δυνατότητα ταυτοποίησης του αριθμού κλήσης με τον σωστό αριθμό συστήματος, αποφεύγοντας τυχόν fault calls που συμβαίνουν συχνά στα 24ωρα Κέντρα.


HotelToolbox (www.hoteltoolbox.gr )

HOTEL LOGO

Η HotelToolbox έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών (mobile & web)  για ξενοδοχεία, και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες και την οργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ξενοδοχείου ( Hotel Operations). Οι εφαρμογές της HotelToolbox έχουν σαν στόχο την αύξηση των εσόδων, την εξοικονόμηση κόστους, την εσωτερική οργάνωση των διαδικασιών ενός ξενοδοχείου, και την καλύτερη επικοινωνία του προσωπικού αλλά και της διοίκησης.

Ενδεικτικοί τομείς που καλύπτονται από τις εφαρμογές του HotelToolbox:

Hotel Operations: Βλαβοληψία, Προληπτική συντήρηση, οργάνωση εργασιών, Ηλεκτρονικά έντυπα (π.χ. food waste, Μετρήσεις ph, ISO/Haccp), Housekeeping, διαδικασίες ξενοδοχείου.

Εξυπηρέτηση πελατών: Πληροφόρηση, παραγγελίες, κρατήσεις (spa, εστιατόρια κ.α), πρόγραμμα δραστηριοτήτων, concierge services, Διαχείριση παραπόνων πελατών.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται μικρά ξενοδοχεία και βίλες μέχρι πολυτελή Resorts και αλυσίδες ξενοδοχείων.

Έχει βραβευθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στο πλαίσιο του Travel & Hospitality Accelerator “CapsuleT” ( https://www.capsuletaccelerator.gr/team-hoteltoolbox/ ) και έχει λάβει μέρος στο Business Accelerator “The Egg” της Eurobank.


 

 

daisat.gr

daisat logo

H εταιρεία Η. ΝΤΑΗΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο DAISAT Electronics έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και διάθεση Τηλεπικοινωνιακού-Τηλεοπτικού Εξοπλισμού & Συστημάτων Ασφαλείας.

Η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρειών:

 • Alcad Electronics (Κατασκευαστής Δορυφορικών & Επίγειων Συστημάτων, Συστημάτων Θυροτηλεόρασης)
 • Terra Electronics (Κατασκευαστής Δορυφορικών & Επίγειων Συστημάτων)

Εισαγωγή / Διανομή στον ελλαδικό χώρο:

 • Safewell (Racks, συστήματα δομημένης καλωδίωσης, Χρηματοκιβώτια)
 • Cyberpro (Περιφερειακά εικόνας & ήχου, καλώδια, μετατροπείς εικόνας, κ.α.)
 • Baseus (Καλώδια & Αξεσουάρ κινητής Τηλεφωνίας, Φορτιστές κ.α.)
 • Hikvision (Συστήματα Ασφαλείας)
 • Satlink (Δορυφορικά και επίγεια συστήματα)
 • Brateck (Εξοπλισμός TV - Βάσεις TV)
 • Infomir (Εξοπλισμός TV - Media Players)
 • Dahua (Συστήματα Ασφαλείας)
 • Ajax (Συναγερμοί)
 • TP-Link (Δικτυακά Προϊόντα)
 • Ugreen (Περιφερειακά εικόνας & ήχου, καλώδια, μετατροπείς εικόνας, κ.α.)

 Το δίκτυο πωλήσεων & διανομής καλύπτει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε αγορές χονδρικής αλλά και λιανικής.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας σύγχρονα συστήματα δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής λήψης ακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις με προσθήκες νέων προϊόντων.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση τόσο σε ατομικές εγκαταστάσεις όσο και σε συλλογικά συστήματα (πολυκατοικίες, σύνθετα δίκτυα, κ.α).

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, οι ασυναγώνιστες τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση έχουν κάνει την DAISAT Electronics τη πρώτη επιλόγη σε δορυφορικά και επίγεια συστήματα.


ΠΕΡΣΕΑΣ Security

perseas logo

Η ΠΕΡΣΕΑΣ ΕΛΛΑΣ συνδημιουργήθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλειας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του κλάδου.

Με προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό, με γνώμονα την αυστηρότητα και την πολυετή προϋπηρεσία στην 24ωρη λήψη και παρακολούθηση σημάτων συναγερμού, εγγυάται την σίγουρη, αξιόπιστη και αδιάλειπτη ασφάλεια της προσωπικής περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των συνδρομητών της με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Παράλληλα, το διοικητικό της προσωπικό, όντας στον χώρο της ασφάλειας από το 1979, διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή χάραξη της μελλοντικής πολιτικής σε έναν χώρο που συνεχώς εξελίσσεται τόσο τεχνολογικά όσο και εμπορικά.

Στόχος μας είναι η αξιοπιστία, η άριστη εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση των υπηρεσιών μας ως προς τον τελικό χρήστη, έτσι ώστε να καλύπτουμε κάθε του απαίτηση, με το πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας.


REVIVAL Consulting Services S.A.

revival logo

Για περισσότερο από 20 χρόνια, ενδυναμώνουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και στρατηγικής. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση του κλάδου με τη χρήση νέων τεχνολογιών, συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη των εταιρειών και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Η Revival ενισχύει τους επιχειρηματίες του τουρισμού να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα βιώσιμο επιχειρησιακό πλάνο, με στόχο την άρτια οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής τους, την περαιτέρω ανάπτυξή της, την αύξηση των εσόδων και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Μέσω των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στοχεύουμε στην εύρεση και αξιοποίηση βέλτιστων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση επενδύσεων, αναπτύσσοντας παράλληλα μελέτες για την υπαγωγή επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο. Προετοιμάζουμε τις επιχειρήσεις για την ενίσχυση έργων και παρακολουθούμε τη διαδικασία υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων αναπτυξιακών νόμων και προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Στη Revival, λειτουργώντας όπως πάντα προπαρασκευαστικά, έχουμε επενδύσει σε τάσεις όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), τα οποία θα καθορίζουν όλο και περισσότερο τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τη ζωή μας. Ωστόσο, τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Είναι η στιγμή για τη μετάβαση της επιχείρησής σας στη νέα εποχή, αυτή του ψηφιακού μετασχηματισμού.


 

IP TELECOM

ip telecom logo

Η IP TELECOM είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτέςς τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Η κύρια εξειδίκευση της εταιρείας είναι οι τηλεπικοινωνίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σημαντικού προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας, όπως WiFi σε Δωμάτια Ξενοδοχείου (πάνω από 800 δωμάτια). Η Εταιρεία ειδικεύεται επίσης σε δίκτυα LAN/WAN. Από το 2004 η IP Telecom έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους σημαντικούς τομείς όπως: Δίκτυα οπτικών ινών, Catv Δίκτυα, Docsis 2.0/3.0, δίκτυα Pon/Gpon Fiber, συστήματα IPtv, τηλεφωνία VoIP και διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς.


ΣΚΕΑ

skea logo

Ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 με 21 ιδρυτικά μέλη. Είναι το νόμιμο κριτικό συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου.

Αποτελεί την οργανωμένη παρουσία στο κλάδο με μέλη του μεγάλες και μικρές εταιρείες, με αντικείμενο δραστηριότητάς τους την κατασκευή, εμπορία, συντήρηση, εγκατάσταση, μελέτη συστημάτων ασφαλείας γενικά ή την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Από την ίδρυσή του αποτέλεσε τον επίσημο εκφραστή της συντριπτικής πλειοψηφίας των επιχειρηματιών που επέλεξαν ως πεδίο δράσης τους την ίδρυση ή λειτουργία εταιρειών ασφαλείας.

Ο Σύνδεσμος έχει ως κυρίαρχο σκοπό τη διαφύλαξη, τη μελέτη και την προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Σκοπός επίσης του Συνδέσμου είναι η συνένωση όλων των επιχειρήσεων της νήσου Κρήτης που έχουν ως αντικείμενο δραστηριότητάς τους την κατασκευή, εμπορία, συντήρηση, εγκατάσταση, μελέτη συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών γενικά ή την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας έτσι ώστε από κοινού να επιδιώξουν την προστασία, κατοχύρωση και προαγωγή των επαγγελματικών τους συμφερόντων, την δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης και συναδελφικότητας μεταξύ τους, την ανάπτυξη του πολιτιστικού τους επιπέδου καθώς και τη συμμετοχή τους στα κινήματα Ειρήνης και αλληλεγγύης των λαών.


FlexIT

flexitlogo

Η FlexIT, με 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο βιογραφικό της, αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής. Εξειδικεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προστασία των επιχειρήσεων, αξιοποιώντας την άρτια τεχνογνωσία του εκπαιδευμένου δυναμικού της.

Η FlexIT προσφέρει λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας την μείωση των λειτουργικών εξόδων με την ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ εγγυάται την προστασία των εταιρικών δεδομένων μέσω της διαρκούς παρακολούθησης και συντήρησης του Πληροφοριακού Συστήματος που παρέχουν τα εξελιγμένα εργαλεία απομακρυσμένου ελέγχου της εταιρείας.

Ειδικότερα στο, ολοένα και πιο απαιτητικό μέτωπο, της κυβερνοασφάλειας, οι υπηρεσίες MDR της FlexIT - με έμφαση στην ανίχνευση και τον εντοπισμό κακόβουλων επιθέσεων (π.χ. επίθεση Ransomware σε πραγματικό χρόνο) -, μειώνουν σημαντικά το χρόνο ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών στον κυβερνοχώρο, διασφαλίζοντας την ταχεία απόκριση σε κάθε επικίνδυνο σενάριο.

Κορμός της φιλοσοφίας της εταιρείας, είναι οι συνεργάτες της να εμπιστευτούν το τμήμα IT της επιχείρησης τους στα κατάλληλα και έμπειρα χέρια της FlexIT, ώστε να μπορέσουν να επικεντρωθούν σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Την λειτουργία της επιχείρησής τους!

 


 Personal Security (Χορηγός Έκθεσης)

personal security logo

Η Personal Security ιδρύθηκε το 1978 ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσαν και λειτούργησαν με επιτυχία ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού.

Έκτοτε, διαθέτοντας συνέπεια, επαγγελματισμό και άριστη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με συνεχόμενες επενδύσεις, αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 35.000 και πλέον συνδρομητές πανελλαδικά, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας που προβλέπονται από τα EN ISO 27001:2013, EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015 & EN ISO 45001:2018 του οίκου TUV AUSTRIA HELLAS.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ανοδικής πορείας, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη 800 και πλέον αδειοδοτημένων επιχειρήσεων εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνεχίζει διαρκώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μέσα από ένα μακροχρόνιο επενδυτικό πλάνο και με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού της, διατηρόντας πάντα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση τόσο στα θέματα εσωτερικής λειτουργίας, όσο και εξυπηρέτησης.


Devolo (Χορηγός Έκθεσης)

devolo logo

 

Η devolo φανερώνει στον κόσμο τις πολυδιάστατες δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου: με δικτύωση υψηλής ισχύος για το έξυπνο σπίτι, όπως και ασφαλή επικοινωνία δεδομένων σε επαγγελματικό πλαίσιο. Άλλωστε η devolo πρωτοπορεί στον τομέα της ψηφιοποίησης ήδη από την ίδρυση της επιχείρησης το 2002.

Η ψηφιοποίηση είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις της εποχής μας. Και το ελιξήριό της είναι τα δεδομένα. Ταξιδεύουν σαν μονάδες και μηδενικά μέσα από καλώδια, και διασχίζοντας τον αέρα αναζητούν τον προορισμό τους από τον αποστολέα στον παραλήπτη. Ήδη από το 2002, η μεγαλύτερη φιλοδοξία της devolo ήταν να διευκολύνει αυτή τη διαδρομή όσο το δυνατόν περισσότερο και το Powerline Communication (PLC) ήταν το μέσο για να τα καταφέρει.

 

 

xorigoi 2

Creta Electronix 2022

1η έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης
στην Κρήτη. Σε συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων ATHENS ELECTRONIX και SALONICA ELECTRONIX,
σας παρουσιάζουμε την CRETA ELECTRONIX που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

ΔΕΚΚ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ
Διεύθυνση: Γούρνες 715 00


Τηλέφωνο: 281 076 3301
www.iec-crete.gr

 

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη

T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
e-mail info@digitaltvinfo.gr
 
website